Ελληνικά
English
Deutsch
Français
Anfangseite
Kretische Diät
Kretische Produkte
News – Ankündigungen
Ανακοινώσεις
Προκηρύξεις
Artikel über die kretische Diät
Kulinarischer Toyrism
Εκδηλώσεις
Αρχείο
Εκθέσεις
Παιδιά
Kretische Diät
Cretan Herbs
Τοπικά Προϊόντα
Τουρισμός
Τοπική γαστρονομική παράδοση
Health
Χρήσιμες συμβουλές
*** RECIPES ***
Olives
Συνταγές από πιστοποιημένες επιχειρήσεις
Salate
Bread – Pasta
Pies – kalitsounia
Χόρτα και λαχανικά
Soups
Hülsenfrüchte
Snails
Fish – Seafood
Meat
Sweet local tastes
Cretan creative cuisine
Send us a Traditional Cretan Recipe
Finden Sie uns auf Facebook
Folgen Sie uns auf Twitter
Freitag, der 19. Juni 2015 - Επίσκεψη ευρωπαίων εκπαιδευτικών στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Mittwoch, der 3. Juni 2015 - Προβολή της Κρήτης-τουρισμός, Κρητικά προιόντα, παραδοσιακή κουζίνα- σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη Montag, der 1. Juni 2015 - Υλοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Συσκευασίες και Ετικέτα εξαγώγιμων προϊόντων» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του Erasmus + 2015 Sonntag, der 5. April 2015 - Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» Sonntag, der 29. März 2015 - Έκθεση πιστοποιημένων προϊόντων στο συνέδριο Euraxess υποστήριξε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης
RSS feed
Freitag, der 19. Juni 2015
Επίσκεψη ευρωπαίων εκπαιδευτικών στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη
Mittwoch, der 3. Juni 2015
Προβολή της Κρήτης-τουρισμός, Κρητικά προιόντα, παραδοσιακή κουζίνα- σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία η Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη
Montag, der 1. Juni 2015
Υλοποιήθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Συσκευασίες και Ετικέτα εξαγώγιμων προϊόντων» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του Erasmus + 2015
Kretische Produkte
Kreta-Diät
Rezepte des Tages
(Ελληνικά) Αβρωνιές –Σφαράγγια Tamus Communis – Asparagus Apbleus
(Ελληνικά) Τσουκνίδα η θεραπευτική
(Ελληνικά) Τρώω εποχιακά, τον Μάρτιο
(Ελληνικά) Τρώω εποχιακά, τον Φεβρουάριο
(Ελληνικά) Κρίταμος – Ο θησαυρός της γεύσης
(Ελληνικά) Παξιμάδι, μια θρεπτική επιλογή που συνδυάζεται με όλα
(Ελληνικά) Τρώω εποχιακά, τον Απρίλιο
(Ελληνικά) 8ος Μεσογειακός Διαγωνισμός
(Ελληνικά) Συνέδριο της Sopexa με θέμα «Η τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής και περιφερειακής ανάπτυξης»
(Ελληνικά) Add Olive Oil, Live Longer
(Ελληνικά) Μοσχάρι με πράσινες ελιές
(Ελληνικά) Κέικ λαδιού με σιρόπι πορτοκάλι
(Ελληνικά) Χοχλιοί με ξινόχοντρο
(Ελληνικά) Χοχλιοί (σαλιγκάρια) μπουμπουριστοί
Kabeljau mit Kartoffeln