Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Αρνί τσιγαριαστό


Υλικά

1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
ρίγανη
cd_rom_043

 

Εκτέλεση:

Βάζουµε το ελαιόλαδο σε µία κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουµε το κρέας κοµµένο κοµµάτια και ανακατεύουµε συνεχώς µέχρι να ροδίσει.
Χαµηλώνουµε τη θερµοκρασία και ψήνουµε το κρέας, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί. Όταν είναι έτοιµο, δυναµώνουµε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς µέχρι να «αφρίσει» το ελαιόλαδο.
Στο τέλος ρίχνουµε τη ρίγανη.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content