Υλικά 1,5 κιλό κατσίκι, κατά προτίµηση µπούτι 1 κιλό πατάτες 2-3 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό ντοµάτες 1 ποτήρι κρασί κόκκινο 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι, πιπέρι |
Εκτέλεση:
Πλένουµε το κρέας, το κόβουµε και το βράζουµε σε αλατισµένο νερό.
Όταν µισοψηθεί, το βάζουµε σ’ ένα ταψί, το πασπαλίζουµε µε σκόρδο και το περιχύνουµε µε το κρασί και την ντοµάτα αλεσµένη. Προσθέτουµε και το λάδι, αλάτι, πιπέρι και το ζουµί του κρέατος και το βάζουµε στον φούρνο µέχρι να ψηθούν οι πατάτες.
Tags: κατσικίσιο κρέας, κρεατικά, κυρίως πιάτο, λαχανικά, πατάτες, χόρτα και λαχανικά, ψητά
Both comments and pings are currently closed.