Υλικά
1 κιλό κατσίκι
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
1 κρεµµύδι
½ κιλό τοµάτες
600 γρ. πράσινες ελιές τσακιστές
1 ποτηράκι κρασί,
1 λεµόνι, αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουµε το κρέας, αφού το κόψουµε σε κοµµατάκια και το αλατίσουµε, στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο. Αφού ψηθεί λίγο προσθέτουµε το κρεµµύδι και την ντοµάτα ψιλοκοµµένα. Αφού πάρει µια µε δύο βράσεις, ρίχνουµε τις ελιές. Αν το ζουµί που υπάρχει από την ντοµάτα δεν είναι αρκετό για να ψηθεί τελείως το φαγητό, προσθέτουµε κρασί µέχρι να ψηθεί. Λίγα λεπτά πριν το κατεβάσουµε από τη φωτιά το περιχύνουµε µε χυµό λεµονιού.
Tags: ελιές, κατσικίσιο κρέας, κρεατικά
Both comments and pings are currently closed.