Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας και το σιγοβράζουμε έως ότου όλα τα υγρά του απορροφηθούν.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε, μαγειρέουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί. Διαλύουμε το αλεύρι σε 1 1 / 2 φλιτζάνια νερό και προσθέτουμε στην κατσαρόλα ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Τοποθετούμε το καπάκι στην κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 30-35 λεπτά.
Σερβίρουμε το κρέας με το ζωμό του και τηγανητές πατάτες.
Tags: κατσικίσιο κρέας, κρασί, κρεατικά, κυρίως πιάτο, ρίγανη
Both comments and pings are currently closed.