Υλικά (6 μερίδες) 1 κόκορας ½ κιλό κρασί άσπρο 5 ντοµάτες τριµµένες 1 ποτήρι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 κρεµµύδι 2-3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές µαϊντανό αλάτι πιπέρι |
![]() |
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουµε τον κόκορα µαζί µε το κρεµµύδι και το σκόρδο.
Σβήνουµε µε το άσπρο κρασί και προσθέτουµε τις ντοµάτες, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουµε περίπου 1 ώρα. Λίγο πριν βράσει προσθέτουµε τον µαϊντανό.
Tags: κόκορας, κοτόπουλο, κρασί, κρεατικά, κυρίως πιάτο
Both comments and pings are currently closed.