Εκτέλεση:
Βράζουµε το κρέας, αφαιρούµε τα κόκαλα και το κόβουµε σε µικρά κοµµατάκια. Σοτάρουµε το κρέας µε το λάδι, προσθέτουµε τα µανιτάρια, το σκόρδο, το ζαµπόν και τον µαϊντανό. Απλώνουµε τα δύο φύλλα ή το ένα χειροποίητο στο ταψί το οποίο έχουµε λαδώσει και ρίχνουµε τη γέµιση και από πάνω τα τυριά. Περιχύνουµε µε κρέµα που έχουµε φτιάξει µε ένα φλιτζάνι ζωµό κρέατος, µια κουταλιά κορν-φλάουρ και δύο ασπράδια αυγού. Βάζουµε από πάνω τα άλλα δύο (ή το ένα) φύλλα ζύµης, τα αλείφουµε µε λίγο γάλα εβαπορέ και πασπαλίζουµε µε σουσάµι. Ψήνουµε την πίτα σε µέτριο φούρνο περίπου µισή ώρα.
Tags: κοτόπουλο, κρεατικά, μανιτάρια, ορεκτικό, πίτες, Πίτες - καλιτσούνια
Both comments and pings are currently closed.