Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κοτόπουλο ριγανάτο


Υλικά

1 κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
ελαιόλαδο για τηγάνισµα
1 κρεµµύδι
1 ποτήρι του κρασιού λεµόνι
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι
ksp_327

Εκτέλεση:

Τεµαχίζουµε το κοτόπουλο σε µέτρια κοµµάτια και το βάζουµε σε νερό όπου έχουµε ρίξει µια χούφτα αλάτι. Αφού το αφήσουµε για 4 ώρες, το βγάζουµε και αφαιρούµε το δέρµα. Τηγανίζουµε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο µέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια το βάζουµε στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το κρεµµύδι κοµµένο στα τέσσερα, το λεµόνι, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και νερό να σκεπαστεί. Βράζουµε το κοτόπουλο µέχρι να µείνει µε το ελαιόλαδο.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content