Υλικά
1 κουνέλι
½ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
½ κιλό γιαούρτι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Γεµίζουµε την κοιλιά του κουνελιού µε το γιαούρτι και το ράβουµε. Ύστερα το αλατοπιπερώνουµε και το αλείφουµε µε το βούτυρο και µε το ελαιόλαδο. Το βάζουµε σε ένα ταψί και το ψήνουµε περίπου 2 ώρες σε µέτρια θερµοκρασία φούρνου µέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Tags: αυγά, κουνέλι, κρεατικά, κυρίως πιάτο
Both comments and pings are currently closed.