Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κουνέλι µε γιαούρτι


Υλικά

1 κουνέλι
½ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
½ κιλό γιαούρτι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Γεµίζουµε την κοιλιά του κουνελιού µε το γιαούρτι και το ράβουµε. Ύστερα το αλατοπιπερώνουµε και το αλείφουµε µε το βούτυρο και µε το ελαιόλαδο. Το βάζουµε σε ένα ταψί και το ψήνουµε περίπου 2 ώρες σε µέτρια θερµοκρασία φούρνου µέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content