Υλικά
1 κουνέλι
2 λεµόνια
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
½ κιλό γιαούρτι
4 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουµε το κουνέλι, το περιχύνουµε µε τα λεµόνια και το αφήνουµε κάµποσες ώρες. Μετά το βάζουµε σε ταψί, το αλατοπιπερώνουµε, το περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και λίγο νερό και το ψήνουµε στον φούρνο. Όταν ψηθεί το βγάζουµε από τον φούρνο, ανακατεύουµε το γιαούρτι µε τα αυγά χτυπηµένα και 2-3 κουταλιές νερό και µε το µείγµα αυτό περιχύνουµε το κουνέλι. Βάζουµε ξανά το φαγητό στον φούρνο µέχρι να δέσει η σάλτσα.
Tags: αυγά, γιαούρτι, κουνέλι, κρεατικά
Both comments and pings are currently closed.