Υλικά 1 κουνέλι 1 κρεµµύδι 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 2-3 ώριµες ντοµάτες 2 ποτήρια ρύζι αλάτι, πιπέρι |
![]() |
Εκτέλεση:
Κόβουµε το κουνέλι σε µέτρια κοµµάτια. Σε µια κατσαρόλα βάζουµε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουµε το κουνέλι µαζί µε το κρεµµύδι. Σβήνουµε µε το κρασί, χαµηλώνουµε τη φωτιά και το αφήνουµε να σιγοβράσει. Προσθέτουµε τις ντοµάτες αλεσµένες και αποτελειώνουµε το βράσιµο. Ύστερα το βγάζουµε από την κατσαρόλα, ρίχνουµε 4 ποτήρια νερό και αφού βράσει ρίχνουµε και το ρύζι, αλάτι, πιπέρι. Μετά από 10 λεπτά της ώρας ξαναβάζουµε το κουνέλι στην κατσαρόλα και σβήνουµε τη φωτιά.
Tags: κουνέλι, κρεατικά, κυρίως πιάτο, ρύζι
Both comments and pings are currently closed.