Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κουνέλι κρασάτο


Υλικά

1 κουνέλι
1 ποτήρι κρασί µοσχάτο
1 ποτήρι κρασί άσπρο ξηρό
½ ποτήρι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
¼ του κιλού µαύρες ελιές
¼του κιλού λαδοτύρι
αλάτι
πιπέρι
θρούµπι
ksp_330

Εκτέλεση:

Κόβουµε το κουνέλι σε κοµµάτια και το µαρινάρουµε 1 µέρα στα κρασιά. Τσιγαρίζουµε το κουνέλι και το σβήνουµε µε τη µαρινάδα, προσθέτοντας τις ελιές και 1 ποτήρι νερό. Προσθέτουµε το αλάτι, το πιπέρι και το θρούµπι. Το αφήνουµε να βράσει περίπου 1 ώρα. Όταν κοντεύει να βράσει προσθέτουµε το λαδοτύρι κοµµένο σε κύβους.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content