Υλικά 1 κουνέλι 1 ποτήρι κρασί µοσχάτο 1 ποτήρι κρασί άσπρο ξηρό ½ ποτήρι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο ¼ του κιλού µαύρες ελιές ¼του κιλού λαδοτύρι αλάτι πιπέρι θρούµπι |
Εκτέλεση:
Κόβουµε το κουνέλι σε κοµµάτια και το µαρινάρουµε 1 µέρα στα κρασιά. Τσιγαρίζουµε το κουνέλι και το σβήνουµε µε τη µαρινάδα, προσθέτοντας τις ελιές και 1 ποτήρι νερό. Προσθέτουµε το αλάτι, το πιπέρι και το θρούµπι. Το αφήνουµε να βράσει περίπου 1 ώρα. Όταν κοντεύει να βράσει προσθέτουµε το λαδοτύρι κοµµένο σε κύβους.
Tags: κουνέλι, κρασί, κρεατικά, κυρίως πιάτο
Both comments and pings are currently closed.