Υλικά1 κουνέλι 1 ποτήρι άσπρο κρασί λίγο δενδρολίβανο 3-4 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισµα |
Εκτέλεση:
Κόβουµε το κουνέλι σε µερίδες, το πλένουµε και το βάζουµε στη λεκάνη µε το κρασί, το σκόρδο ψιλοκοµµένο, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουµε στο κρασί για µερικές ώρες. Μετά το στραγγίζουµε, το αλευρώνουµε και το τηγανίζουµε σε καυτό ελαιόλαδο λίγο από τη µία και λίγο από την άλλη πλευρά.
Tags: κουνέλι, κρεατικά, κυρίως πιάτο, τηγανιτά
Both comments and pings are currently closed.