Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κουνέλι τηγανητό


Υλικά1 κουνέλι
1 ποτήρι άσπρο κρασί
λίγο δενδρολίβανο
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισµα
ksp_332

Εκτέλεση:

Κόβουµε το κουνέλι σε µερίδες, το πλένουµε και το βάζουµε στη λεκάνη µε το κρασί, το σκόρδο ψιλοκοµµένο, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουµε στο κρασί για µερικές ώρες. Μετά το στραγγίζουµε, το αλευρώνουµε και το τηγανίζουµε σε καυτό ελαιόλαδο λίγο από τη µία και λίγο από την άλλη πλευρά.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content