Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Λαγός στιφάδο


Υλικά

1 λαγός
1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
1 κιλό κρεµµύδια, µικρά για στιφάδο
1 φλιτζάνι κρασί
5-6 ώριµες ντοµάτες
3-4 δαφνόφυλλα
αλάτι, πιπέρι, κύµινο
1 ξυλάκι κανέλα
1 κουταλιά ξίδι

ksp_396

Εκτέλεση:

 

Κόβουµε τον λαγό και τον βάζουµε σε µια κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το κρασί. Τον αφήνουµε να βράσει λίγο και µετά ρίχνουµε τα κρεµµύδια, τις ντοµάτες αλεσµένες, το πιπέρι, το κύµινο και τα δαφνόφυλλα και τα αφήνουµε να ψηθούν.
Λίγο πριν σβήσουµε τη φωτιά ρίχνουµε και το ξίδι.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content