Υλικά 1 κιλό χοιρινό 2 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό ντοµάτες ξεφλουδισµένες και ψιλοκοµµένες ½ φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 φλιτζάνι κρασί αλάτι, πιπέρι, κύµινο |
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουµε πρώτα το σκόρδο µε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουµε τις τοµάτες και τις αφήνουµε να βράσουν λίγο. Σβήνουµε µε κρασί και προσθέτουµε το αλάτι, το πιπέρι, το κύµινο και το κρέας κοµµένο σε µικρά κοµµατάκια.
Το αφήνουµε να σιγοψηθεί.
Tags: κρεατικά, κυρίως πιάτο, ορεκτικό, χοιρινό κρέας
Both comments and pings are currently closed.