Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Φασολάδα


Υλικά

½ κιλό φασόλια
½ κιλό ντομάτες
2 πράσινες πιπεριές
2 καρότα
2 κρεμμύδια
Σέλινο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

ksp_041

Εκτέλεση:

Bάζουμε τα φασόλια στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουσκέψουν. Το επόμενο πρωί αλλάζουμε το νερό και τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Αλλάζουμε ξανά το νερό και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο και τις πιπεριές ψιλοκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι. Αφήνουνε να βράσουν για 20 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα κομμένα ροδέλες. Κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά μετά από 1 ½ ώρα περίπου, όταν έχουν ψηθεί τα φασόλια και έχει δέσει η σάλτσα.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content