Υλικά Υλικά για τη γέµιση 200 γρ. τόνος 500 γρ. πατάτες βρασµένες 2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα Υλικά για το φύλλο 1 φλιτζανάκι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι, νερό ½ κιλό αλεύρι (4 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Ανακατεύουµε τον τόνο µε την πατάτα και το κρεµµύδι, τα αλατοπιπερώνουµε και η γέµιση είναι έτοιµη. Με τα υλικά για τη ζύµη ανοίγουµε δύο φύλλα. Στρώνουµε το ένα στο λαδωµένο ταψί, απλώνουµε πάνω τη γέµιση και σκεπάζουµε µε το άλλο. Αλείφουµε το πάνω φύλλο µε λάδι και ψήνουµε την πίτα µέχρι να ροδίσει το φύλλο.
Tags: ορεκτικό, πίτες, Πίτες - καλιτσούνια, ψάρι, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.