Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουµε το µάραθο και το ανακατεύουµε µε το αγγουράκι και τα ραπανάκια. Προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού, αλατοπιπερώνουµε και βάζουµε τη σαλάτα σε βαθύ µπολ. Βάζουµε το γιαούρτι µε τον δυόσµο και τα δουλεύουµε µε µια ξύλινη σπάτουλα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουµε το µείγµα του γιαουρτιού πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουµε αφού γαρνίρουµε µε ολόκληρα φύλλα δυόσµου.
Tags: γιαούρτι, μάραθο, Σαλάτες
Both comments and pings are currently closed.