Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Σαλάτα µε µάραθο και γιαούρτι


Υλικά

1 φλιτζάνι δροσερές καρδιές µάραθου
1 αγγουράκι κοµµένο σε κύβους
1 φλιτζάνι ραπανάκια ψιλοκοµµένα
2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλάκι φρέσκο δυόσµο ψιλοκοµµένο
χυµός από 1 λεµόνι
αλάτι
άσπρο πιπέρι φρεσκοτριµµένο

(6 μερίδες)
ksp_144

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουµε το µάραθο και το ανακατεύουµε µε το αγγουράκι και τα ραπανάκια. Προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού, αλατοπιπερώνουµε και βάζουµε τη σαλάτα σε βαθύ µπολ. Βάζουµε το γιαούρτι µε τον δυόσµο και τα δουλεύουµε µε µια ξύλινη σπάτουλα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουµε το µείγµα του γιαουρτιού πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουµε αφού γαρνίρουµε µε ολόκληρα φύλλα δυόσµου.

 


Tags: , ,


Both comments and pings are currently closed.


content