Υλικά 200 γρ. σταµναγκάθι 100 γρ. ελιές µαύρες ξιδάτες 2 κουταλιές της σούπας λεµόνι 4 κουταλιές της σούπας ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι (4 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Αφήνουµε το σταµναγκάθι στο νερό περίπου 1 ώρα. Έπειτα το πλένουµε χωρίς να το κόψουµε, το ανακατεύουµε για 1-2 λεπτά µε το λεµόνι και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουµε τις µαύρες ελιές.
Tags: ελιές, Σαλάτες, σταμναγκάθι, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.