Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Τζατζίκι


Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 μεγάλο αγγούρι
5 σκελίδες σκόρδο
Λίγο άνηθο
½ φλιτζάνι λάδι
Αλάτι, πιπέρι


(6 μερίδες)
ksp_062

Εκτέλεση:

Kαθαρίζουμε το αγγούρι, το τρίβουμε στον τρίφτη και το στραγγίζουμε. Κοπανίζουμε στο γουδί το σκόρδο μαζί με το αλάτι. Μέσα σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, το αγγούρι, το σκόρδο, τον άνηθο ψιλοκομμένο, το πιπέρι και το λάδι. Χτυπάμε καλά στο μίξερ ή με το χέρι και το τζατζίκι είναι έτοιμο. Το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content