Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Φασόλια ξερά σαλάτα


Υλικά

500 γρ. φασόλια ξερά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας
ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι


(6 μερίδες)
ksp_237

Εκτέλεση:

Μουσκεύουµε τα φασόλια για 10 ώρες. Τα στραγγίζουµε, τα βράζουµε για 20 λεπτά σε µια κατσαρόλα µε νερό και στη συνέχεια αφού τα στραγγίσουµε τα ξαναβράζουµε σε φρέσκο νερό για ακόµη 10 λεπτά. Τα στραγγίζουµε και τα βάζουµε σε σαλατιέρα. Τα αλατίζουµε, προσθέτουµε το κρεµµύδι, περιχύνουµε µε λαδολέµονο και γαρνίρουµε µε µαϊντανό ψιλοκοµµένο.

 


Tags: ,


Both comments and pings are currently closed.


content