Υλικά 1 κιλό σαλιγκάρια 6 µέτριες πατάτες 6 κολοκυθάκια 3 µέτριες ώριµες ντοµάτες 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 µέτριο κρεµµύδι αλάτι, πιπέρι 1 µατσάκι µαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο (6 μερίδες) |
![]() |
Εκτέλεση:
Μόλις κάψει το ελαιόλαδο, στην κατσαρόλα ρίχνουµε τα σαλιγκάρια, την ντοµάτα τριµµένη, τον µαϊντανό, το σκόρδο, το κοµµένο κρεµµύδι, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουµε να τσιγαριστούν για 2-3 λεπτά. Μετά προσθέτουµε κοµµένες τις πατάτες και τα κολοκυθάκια ολόκληρα να βράσουν σε µέτρια φωτιά περίπου 20 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουµε και άλλο νερό κατά τη διάρκεια της βράσης.
Tags: κολοκύθι, κυρίως πιάτο, πατάτες, σαλιγκάρια
Both comments and pings are currently closed.