Υλικά 500 γρ. σαλιγκάρια ½ φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο φρέσκες ντοµάτες 1 φλιτζάνι πλιγούρι 1 κρεµµύδι 1 ποτήρι κρασί (6 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Αφού πλύνουµε τα σαλιγκάρια και τα ζεµατίσουµε, τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, βάζουµε τα σαλιγκάρια, προσθέτουµε το κρασί ανακατεύοντας συνέχεια για 1 µε 2 λεπτά. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ξυσµένες, λίγο νερό και αφήνουµε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά. Όταν θα έχει σχεδόν ψηθεί προσθέτουµε και το πλιγούρι.
Tags: κυρίως πιάτο, πλιγούρι, σαλιγκάρια
Both comments and pings are currently closed.