Υλικά 1 κιλό σαλιγκάρια 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 κρεµµύδι 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού τραχανά λίγο αλάτι (6 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Αφού τσιγαρίσουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα σαλιγκάρια και τις πατάτες. Βάζουµε νερό µέχρι να σκεπαστούν και λίγο αλάτι. Αφήνουµε το φαγητό να ψηθεί. Προς το τέλος ρίχνουµε τον τραχανά. Όταν το φαγητό πάρει δυο-τρεις βράσεις είναι έτοιµο.
Tags: κυρίως πιάτο, σαλιγκάρια, τραχανάς
Both comments and pings are currently closed.