Υλικά 1 κιλό σαλιγκάρια 1 φλιτζανάκι παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι χυµός 2 λεµονιών (6 μερίδες) |
Εκτέλεση:
Η προετοιµασία των σαλιγκαριών γίνεται όπως προαναφέραµε.
Συνήθως χρησιµοποιούµε σαλιγκάρια µικρά, αλλά µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και µεγάλα.
Στη συνέχεια τα ξαναβάζουµε σε άδεια κατσαρόλα, τα περιχύνουµε µε ελαιόλαδο, λεµόνι και 1/2 κουταλάκι αλεύρι, τα αφήνουµε να πάρουν µία βράση και τα σερβίρουµε.
Tags: κυρίως πιάτο, σαλιγκάρια
Both comments and pings are currently closed.