Υλικά:
1 κιλό κρέας για βραστό,
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι,
λίγο θυμάρι,
1 ψιλοκομμένο πράσο,
2 καρότα,
μαϊντανό και σέλινο,
1 φύλλο δάφνης,
2 ντομάτες επίσης ψιλοκομμένες,
2 φλιτζανάκια ρύζι,
αλάτι,
πιπέρι. |
|
Εκτέλεση:
Πλένουμε, κομματιάζουμε και βράζουμε σε ανάλογο νερό το κρέας. Το ξαφρίζουμε και όταν έχει μισοψηθεί, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και προς το τέλος το ρύζι.
Πηγή: Πιτσικάκη,Μαρία.2009. Παλαϊνά και Νόστιμα.ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ.Ηράκλειο
Η καταχώρηση βρίσκεται στην κατηγορία Σούπες.
Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι μέσω RSS 2.0 feed.
Tags: κρέας, σούπες
Both comments and pings are currently closed.