Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ντοματόσουπα


1ος τρόπος

Υλικά:

4 ώριμες ντομάτες,
2 κλαδάκια σέλινο και 2 βασιλικό,
2 σκελίδες σκόρδο,
½ φλιτζάνι λάδι,
αλάτι,
πιπέρι,
ρίγανη,
4 φέτες από μπαγιάτικο ψωμί

ksp_249

Εκτέλεση:

Τρίβετε το σκόρδο πάνω στις φέτες ψωμιού, το περνάτε με λίγο λάδι και το ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ξεραθούν. Περνάτε τις ντομάτες από τη μηχανή των λαχανικών και ψιλοκόβετε το σέλινο. Τα βάζετε να βράσουν με 2 φλιτζάνια νερό, προσθέτετε αλάτι, λάδι, ρίγανη, πιπέρι συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει λίγο η σούπα. Σερβίρετε σε σουπιέρα και προσθέτετε από πάνω το ψωμί κομμένο κομματάκια και τον βασιλικό ψιλοκομμένο.


Σελίδες: 1 2

Tags: , ,


Both comments and pings are currently closed.


content