Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μανιτάρια οφτά


Υλικά:

Μανιτάρια
Αλάτι, λίγο λάδι
λεμόνι

ksp_383

 

Εκτέλεση:

 

Ξεπλένετε τα μανιτάρια και τα αφήνετε να σουρώσουν και να φύγει το νερό. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και τα τοποθετείτε ανάποδα σε ένα ταψί. Τους ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τα βάζετε στο φούρνο στους 180ο C. Μόλις ροδίσουν τα γυρνάτε και από την άλλη όψη για λίγο. Τα σερβίρετε σκέτα και ζεστά αφού ρίξετε μπόλικο λεμόνι.

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content