Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μανιτάρια ψητά


Υλικά:
Μανιτάρια
Φρέσκο βούτυρο
Τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα)
ksp_382

Εκτέλεση:

 

Παίρνετε τα μανιτάρια και τα πλένετε καλά. Τα κόβετε σε ψιλά κομμάτια και τα βάζετε στο τηγάνι μαζί με λίγο φρέσκο βούτυρο. Τα σοτάρετε και τα αφήνετε να «πιουν» το νερό τους. Μετά τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ρίχνετε από πάνω κεφαλογραβιέρα τριμμένη. Αφήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200ο C μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει μια κρούστα. Τα ψητά μανιτάρια τρώγονται ζεστά.

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content