Υλικά: Μανιτάρια Φρέσκο βούτυρο Τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα) |
Εκτέλεση:
Παίρνετε τα μανιτάρια και τα πλένετε καλά. Τα κόβετε σε ψιλά κομμάτια και τα βάζετε στο τηγάνι μαζί με λίγο φρέσκο βούτυρο. Τα σοτάρετε και τα αφήνετε να «πιουν» το νερό τους. Μετά τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ρίχνετε από πάνω κεφαλογραβιέρα τριμμένη. Αφήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200ο C μέχρι να λιώσει το τυρί και να κάνει μια κρούστα. Τα ψητά μανιτάρια τρώγονται ζεστά.
Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης
Tags: μανιτάρια, ορεκτικό, χόρτα και λαχανικά, ψητά
Both comments and pings are currently closed.