Υλικά 1 κιλό βλίτα 2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο 2 ντοµάτες µεγάλες ψιλοκοµµένες 2 πατάτες κοµµένες στα τέσσερα 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο αλάτι πιπέρι |
Εκτέλεση:
Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουµε τα βλίτα κοµµένα σε κοµµάτια. Προσθέτουµε τις πατάτες, τα σκόρδα, τις ντοµάτες και 1 φλιτζάνι νερό. Σιγοψήνουµε το φαγητό για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 15 λεπτά περίπου. Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό ή σε θερµοκρασία δωµατίου.
Tags: Σαλάτες, σκόρδο, χόρτα, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.