Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Γλυκοκολοκύθα τηγανητή


Υλικά

1 κιλό γλυκοκολοκύθα αλεύρι
2 φλιτζάνια ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
λεµόνι ή ξίδι (6 μερίδες)
ksp_156

Εκτέλεση:

Κόβουµε τη γλυκοκολοκύθα στενόµακρες φέτες πάχους 2-3 εκατοστά. Την αλατίζουµε και την αφήνουµε λίγη ώρα να στραγγίσει. Βάζουµε στο τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει. Αλευρώνουµε τις φέτες και τις τηγανίζουµε σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια τις βγάζουµε, τις τοποθετούµε σε µια πιατέλα και τις περιχύνουµε µε λεµόνι ή ξίδι.

 


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content