Υλικά 10 κολοκύθια µετρίου µεγέθους ½ κιλό µυζήθρα 5 κουταλιές µάραθο 5 κρεµµυδάκια φρέσκα αλάτι θαλασσινό πιπέρι χοντροκοµµένο 6 κουταλιές στάκα (4 μερίδες) |
![]() |
Εκτέλεση:
Βράζουµε τα κολοκύθια περίπου 10 λεπτά ώστε να βγουν τραγανιστά. Ανακατεύουµε τη µυζήθρα µε το µάραθο και το κρεµµυδάκι. Κόβουµε τα κολοκύθια κατά µήκος και αφαιρούµε την ψίχα µε τα σπόρια, προσθέτοντας το αλάτι και το πιπέρι. Γεµίζουµε τα κολοκύθια µε τη γέµιση της µυζήθρας και τα βάζουµε σε ταψάκι. Προσθέτουµε τη στάκα και ψήνουµε για 15 λεπτά µέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Tags: κολοκύθι, ορεκτικό, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.