Εκτέλεση:
Πλένουµε πολύ καλά τα χόρτα και τα αφήνουµε να στραγγίσουν. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουµε σε ένα µεγάλο µπολ και βάζουµε το αλάτι. Τα ανακατεύουµε µε τα χέρια µας, τα στραγγίζουµε µε τις φούχτες µας και τα βάζουµε σε ένα καινούργιο µπολ. Προσθέτουµε τα αυγά, το πιπέρι, το γλυκάνισο και την τσικουδιά ή το ούζο. Ρίχνουµε σιγά σιγά το αλεύρι µέχρι το µείγµα να σφίξει και να «στέκεται» στο κουτάλι της σούπας. Ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα. Ρίχνουµε κουταλιά κουταλιά το µείγµα και τηγανίζουµε µέχρι να ροδίσουν οι κεφτέδες από όλες τις µεριές. Τους βγάζουµε από το τηγάνι µε τρυπητή κουτάλα και τους βάζουµε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν το λάδι τους.
Tags: ορεκτικό, χόρτα και λαχανικά
Both comments and pings are currently closed.