Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Μπακαλιάρος τηγανιτός


Υλικά

½ κιλό μπακαλιάρος
1 αβγό
1 φλιτζάνι αλεύρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

ksp_053

Εκτέλεση:

Tην προηγούμενη μέρα κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μέρίδες και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό, για να ξαλμυρίσει.Φροντίζουμε ν’ αλλάζουμε το νερό κατά διαστήματα. Την επομένη τον πλένουμε καλά, και τον καθαρίζουμε. Αναμειγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το αβγό χτυπημένο και λίγο νερό, ώσπου να γίνει χυλός και μέσα εκεί βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σερβίρεται πολύ ωραία με σκορδαλιά.

 


Tags: , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content