Υλικά 1 φύλλο µπακαλιάρο 1 κουνουπίδι 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 κρεµµύδι 1 ποτήρι του κρασιού κρασί ½ κιλό ντοµάτες αλάτι, πιπέρι |
![]() |
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το λάδι, προσθέτουµε το κουνουπίδι και σβήνουµε µε κρασί. Ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, το αλατοπίπερο και λίγο νερό και αφήνουµε το φαγητό να βράσει λίγο. Βάζουµε από πάνω και τον ξαλµυρισµένο µπακαλιάρο και τελειώνουµε το ψήσιµο χωρίς να ανακατέψουµε το φαγητό, αλλά κουνώντας 2-3 φορές την κατσαρόλα.
Tags: κουνουπίδι, κυρίως πιάτο, µπακαλιάρος, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, ψάρι, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.