Υλικά 1 φύλλο µπακαλιάρο 1 κιλό φρέσκα φασολάκια 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο 1 κρεµµύδι ½ κιλό ντοµάτες 2-3 σκελίδες σκόρδο πιπέρι |
![]() |
Εκτέλεση:
Ξαλµυρίζουµε τον µπακαλιάρο και τον κόβουµε κοµµατάκια. Καθαρίζουµε και πλένουµε τα φασολάκια. Σε µια κατσαρόλα τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα φασολάκια και τα κουνάµε 2-3 φορές. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ψιλοκοµµένες χωρίς τη φλούδα, το σκόρδο και το πιπέρι και αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά της ώρας και είναι έτοιµο.
Tags: κυρίως πιάτο, µπακαλιάρος, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, φασόλια, χόρτα και λαχανικά, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.