Υλικά ½ κιλό φασόλια ξερά 1 κρεµµύδι ½ κιλό ντοµάτες 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο ½ κιλό µπακαλιάρο πιπέρι |
Εκτέλεση:
Βράζουµε τα φασόλια µέχρι να µισοψηθούν. Τα σουρώνουµε και τα βάζουµε πάλι µε το λάδι, το κρεµµύδι και τις ντοµάτες στην κατσαρόλα. Προσθέτουµε νερό µέχρι να τα σκεπάζει. Αφού µισοψηθούν ρίχνουµε τον µπακαλιάρο, ξαλµυρισµένο και κοµµένο σε µέτρια κοµµάτια. Προσθέτουµε λίγο πιπέρι και αφού πάρει το φαγητό 2-3 βράσεις είναι έτοιµο.
Tags: κυρίως πιάτο, µπακαλιάρος, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, φασόλια, χόρτα και λαχανικά, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.