Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ξιφίας τηγανητός µε σκόρδο


Υλικά

Λίγη µπίρα
Σκόρδο
Κύµινο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου

Εκτέλεση:

Πλένουµε τον ξιφία. Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία. Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά. Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό.
Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.

 


Tags: , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content