Υλικά Λίγη µπίρα Σκόρδο Κύµινο Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου |
Εκτέλεση:
Πλένουµε τον ξιφία. Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία. Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά. Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό.
Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.
Tags: κυρίως πιάτο, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, ξιφίας, ψάρι, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.