Υλικά 1 χταπόδι ελαιόλαδο ξίδι αλάτι πιπέρι, ρίγανη |
Εκτέλεση:
Καθαρίζουµε το χταπόδι, το πλένουµε και το βράζουµε σε σιγανή φωτιά µέχρι να πιει το ζουµί του.
Ύστερα το βγάζουµε από τη φωτιά και το στραγγίζουµε, το αλατοπιπερώνουµε και αφού το αλείψουµε µε λίγο ελαιόλαδο το βάζουµε στα κάρβουνα. Όταν ψηθεί το βάζουµε στην πιατέλα αφού το έχουµε περιχύσει µε λαδόξιδο και το έχουµε πασπαλίσει µε ρίγανη.
Tags: κυρίως πιάτο, νηστεία, νηστίσιμες συνταγές, ψάρι, ψάρια - θαλασσινά
Both comments and pings are currently closed.