Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Χταπόδι στα κάρβουνα


Υλικά

1 χταπόδι
ελαιόλαδο
ξίδι
αλάτι
πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση:

Καθαρίζουµε το χταπόδι, το πλένουµε και το βράζουµε σε σιγανή φωτιά µέχρι να πιει το ζουµί του.
Ύστερα το βγάζουµε από τη φωτιά και το στραγγίζουµε, το αλατοπιπερώνουµε και αφού το αλείψουµε µε λίγο ελαιόλαδο το βάζουµε στα κάρβουνα. Όταν ψηθεί το βάζουµε στην πιατέλα αφού το έχουµε περιχύσει µε λαδόξιδο και το έχουµε πασπαλίσει µε ρίγανη.

 


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content