Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ζητούνται εξωτερικοί συνεργάτες – επιθεωρητές για την απόδοση του σήματος ποιότητας Κρητικής Κουζίνας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης


Έληξε

—-

Η συνεργασία θα γίνει με σύμβαση έργου. Οι υποψήφιοι Επιθεωρητές θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω ελάχιστα προσόντα:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Κτηνιάτρου ή Γεωπόνου ή Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Βιολόγου ή Τεχνολόγου Τροφίμων ή οποιοδήποτε πτυχίου σε επιστημονικό πεδίο συναφές με τον χώρο των τροφίμων.
  • Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των Τροφίμων και της Διατροφής και ενασχόληση με Πρότυπα Ποιότητας και διαδικασίες πιστοποίησης.
    • Καλή γνώση των κανόνων ασφαλούς παρασκευής τροφίμων και υγιεινής σε χώρους μαζικής εστίασης.
    • Επιθυμητό προσόν η παρακολούθηση σεμιναρίων κατάρτισης επιθεωρητών ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.
    • Δυνατότητα συχνών μετακινήσεων εντός της Κρήτης.
    • Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης και δικό του μεταφορικό μέσο.
    • Να χαρακτηρίζεται από πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και οργανωτικότητας.

Οι αρμοδιότητες των Επιθεωρητών θα είναι:

  • Η διενέργεια των επιθεωρήσεων για την πιστοποίηση
  • Η συμμόρφωση με τις εφαρμοζόμενες απαιτήσεις επιθεώρησης, σύμφωνα με την Οδηγία Εργασίας του Τμήματος Πιστοποίησης του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας
  • Η επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας των διορθωτικών ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν λόγω των ευρημάτων της επιθεώρησης
  • Η στενή συνεργασία και υποστήριξη του  Τμήματος Πιστοποίησης.

Τα βιογραφικά σημειώματα μπορούν να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: symfono_gram@nar.gr με θέμα «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ»  ή με φαξ στο 2831030401 ή να αποστέλλονται ταχυδρομικά μέχρι την Παρασκευή 19/2/2010 στη διεύθυνση: Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας, Κριτοβουλίδου 15-17, Τ.Κ. 74100, Ρέθυμνο, υπόψη κου Χηνιάδη Φαίδωνα.


Tags: , ,


Both comments and pings are currently closed.


content