Ορμώμενοι από την ευρεία απήχηση της έκθεσης τα δύο προηγούμενα χρόνια, οι οινοποιοί σας προσκαλούν να περιηγηθείτε μαζί τους στις διαδρομές του κρασιού και να γνωρίσετε τα μυστικά του, τις δυνατότητες του και τη δυναμική του αλλά και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα ενώ υπόσχονται νέες εκπλήξεις μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση και την ανάπτυξη προβληματισμών σχετικά με την πορεία και το μέλλον του κρασιού στην Κρήτη.
Στη φετινή έκθεση θα υπάρχουν δυο παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα προσφέρουν μια επιπλέον διάσταση στην έκθεση.
Πρόγραμμα:
Κυριακή 3 Απριλίου
Είσοδος για όλους του οινόφιλους
O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων σε συνεργασία με τους αναγνωρισμένους Chef’s και άριστους γνώστες της Κρητικής Κουζίνας Γιάννη Μπαξεβάνη, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Βαγγέλη Αγάλου παρουσιάζουν ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα ” Σύγχρονη Κρητική Κουζίνα: Ιδέες και προτάσεις”.
Η διάλεξη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι
Δευτέρα 4 Απριλίου
11.00 – 16.00 μόνο για επαγγελματίες
16.00 – 21.00 για όλους τους οινόφιλ
Τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12.00 ο Ζαχαρίας Τζωρακολευθεράκης πρώην καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης, θα κάνει ομιλία με θέμα «Η διαχείριση του κρασιού στο εστιατόριο» παρουσιάζοντας μυστικά και τεχνικές που ενδιαφέρουν όλους τους επαγγελματίες.
Τα ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2011 στο FACEBOOK
Κατεβάστε την αφίσα ΕΔΩ
Tags: εκδήλωση, κρασί, Κρητικός Οίνος
Both comments and pings are currently closed.