Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Επιστημονική Εσπερίδα με τίτλο: «Παραδοσιακά τρόφιμα και Κρητική Διατροφή», στην Παλαιόχωρα Χανίων


Το Τμήμα «Διατροφής και Διαιτολογίας» του ΤΕΙ Κρήτης,

θέλοντας να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των επαγγελματιών της Μαζικής Εστίασης – Φιλοξενίας στην προβολή της Κρητικής Διατροφής, διοργανώνει:

Επιστημονική Εσπερίδα με τίτλο:

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»,

με συμμετοχή του

«Κρητικού Σύμφωνο Ποιότητας» της Περιφέρειας Κρήτης

την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2011, ώρα 16.30΄

στην αίθουσα διαλέξεων του

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “LIBYAN PRINCESS”

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»

Κυριακή, 25 Σεπτέμβρη 2011 Αίθουσα Διαλέξεων του Ξενοδοχείου «Libyan Princess» Παλαιόχωρα Χανίων Κρήτης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

16:00 ΄- 16:30΄

Προσέλευση - Εγγραφές

16:30΄- 17.00΄

Χαιρετισμοί

 

17:00΄ – 17.30΄

Εισήγηση

«Τα Παραδοσιακά Τρόφιμα ως Λειτουργικά Τρόφιμα»

Φραγκιαδάκης Γεώργιος

Αν. Καθηγητής Τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας

Τ.Ε.Ι. Κρήτης

17.30΄ – 17.45΄

Σχετικές Ερωτήσεις

 

17:45΄ – 18:15΄

Εισήγηση

«Η Κρητική Κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τουρισμό»

Ζωή Νόβακ

Διευθύντρια «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας»

Περιφέρεια Κρήτης

18:15΄ – 18:30΄

Σχετικές Ερωτήσεις

18:30΄ – 18:45΄

Διάλλειμα για καφέ

 

18:45΄ -19:15΄

Εισήγηση

«Παραδοσιακές Κρητικές Συνταγές από τα Χανιά»

Στρατουδάκη Μαρία

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Ε.Π.

Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης

19:15΄ – 19:30΄

Σχετικές Ερωτήσεις

19:30΄ – 20:00΄

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Πρωτοβουλίες για την προώθηση της Κρητικής Διατροφής, 2001 – 2011»

Ελεύθερη Συζήτηση, Γενικές Ερωτήσεις

 


Tags: ,


Both comments and pings are currently closed.


content