Το Τμήμα «Διατροφής και Διαιτολογίας» του ΤΕΙ Κρήτης,
θέλοντας να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των επαγγελματιών της Μαζικής Εστίασης – Φιλοξενίας στην προβολή της Κρητικής Διατροφής, διοργανώνει:
Επιστημονική Εσπερίδα με τίτλο:
«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»,
με συμμετοχή του
«Κρητικού Σύμφωνο Ποιότητας» της Περιφέρειας Κρήτης
την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2011, ώρα 16.30΄
στην αίθουσα διαλέξεων του
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ “LIBYAN PRINCESS”
ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» |
|
Κυριακή, 25 Σεπτέμβρη 2011 Αίθουσα Διαλέξεων του Ξενοδοχείου «Libyan Princess» Παλαιόχωρα Χανίων Κρήτης | |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ | |
16:00 ΄- 16:30΄ |
Προσέλευση - Εγγραφές |
16:30΄- 17.00΄ |
Χαιρετισμοί |
17:00΄ – 17.30΄ Εισήγηση |
«Τα Παραδοσιακά Τρόφιμα ως Λειτουργικά Τρόφιμα» Φραγκιαδάκης Γεώργιος Αν. Καθηγητής Τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης |
17.30΄ – 17.45΄ |
Σχετικές Ερωτήσεις |
17:45΄ – 18:15΄ Εισήγηση |
«Η Κρητική Κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τουρισμό» Ζωή Νόβακ Διευθύντρια «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας» Περιφέρεια Κρήτης |
18:15΄ – 18:30΄ |
Σχετικές Ερωτήσεις |
18:30΄ – 18:45΄ |
Διάλλειμα για καφέ |
18:45΄ -19:15΄ Εισήγηση |
«Παραδοσιακές Κρητικές Συνταγές από τα Χανιά» Στρατουδάκη Μαρία Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Ε.Π. Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας Τ.Ε.Ι. Κρήτης |
19:15΄ – 19:30΄ |
Σχετικές Ερωτήσεις |
19:30΄ – 20:00΄ |
Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Πρωτοβουλίες για την προώθηση της Κρητικής Διατροφής, 2001 – 2011» Ελεύθερη Συζήτηση, Γενικές Ερωτήσεις |
Tags: Κρήτη, Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας
Both comments and pings are currently closed.