Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Αμυγδαλωτά


Υλικά

1200 γρ. αμυγδαλόψιχα
600 γρ. ζάχαρη
10 ασπράδια αβγών
Ξύσμα λεμονιού
ksp_069

Εκτέλεση:

Xτυπάμε καλά τα ασπράδια αβγών. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε στο μίγμα τα αμύγδαλα καλά κοπανισμένα και το ξύσμα λεμονιού.Ανακατεύουμε και πλάθουμε ένα-ένα τα αμυγδαλωτά σαν μπισκότα. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.

 


Tags: ,


Both comments and pings are currently closed.


content