Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Τρώω εποχιακά, το Νοέμβριο


της Γεωργίας Πετράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης όπως οι πρόγονοι μας.

Έτσι τον μήνα Νοέμβριο καταναλώνουμε:

Λαχανικά: άνιθο, βρούβες, ζοχοί, καρότα, κουνουπίδι, κρεμμύδι φρέσκο, κοκκινογούλια, λάχανο, λάπαθο, μαρούλια, μαϊντανός, μπρόκολο, πατάτα, παντζάρια, πράσο, ραδίκι, ρόκα, σέλινο, σπανάκι

Φρούτα: μανταρίνια, πορτοκάλια, ρόδια, σταφύλια, κυδώνια, λωτοί, μήλα, ξινόμηλα, φιρίκια

και φυσικά τα κάστανα!

Και μην ξεχνάτε! Επιμένουμε εποχιακά! Επιμένουμε τοπικά!

 

Πηγή: Flashnews


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content