Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ημερίδα με θέμα: « Η τοπική ανάπτυξη μέσα από την προώθηση της Κρητικής Διατροφής και τη διασύνδεση Πρωτογενούς Τομέα και Τουρισμού»


Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης διοργανώνουν την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011, στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ημερίδα με θέμα «Η τοπική ανάπτυξη μέσα από την προώθηση της Κρητικής Διατροφής και τη διασύνδεση Πρωτογενούς Τομέα και Τουρισμού»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίας έχει ως εξής:

18:00 – 18:30 Έναρξη – Χαιρετισμοί

Συντονιστής στρογγυλού τραπεζιού: κ. Χαράλαμπος Πίτερης, Διευθυντής Κατάρτισης ΚΕΚΑΠΕΡ – Περιφέρειας Κρήτης

18:30 – 18:45 Δρ. Αλέξανδρος Στεφανάκης, Κτηνίατρος, Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παραρτήματος Κρήτης « Ο πρωτογενής τομέας του Ρεθύμνου και τα προϊόντα του στα σύγχρονα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα»

18:45 – 19:00 κ. Δημήτρης Μ. Καλαϊτζιδάκης, Γενικός Διευθυντής Grecotel Creta Palace « Όταν ο Τουρισμός στηρίζει τα τοπικά προϊόντα. Το παράδειγμα του Grecotel Creta Palace»

19:00 – 19:15 Δρ. Ειρήνη Θεοδωράκη, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος «Η σημασία της Κρητικής Διατροφής και η αξιοποίησή της στον Τουρισμό»

19:15 – 20:00 Συζήτηση – Συμπεράσματα

20:00 Λήξη ημερίδας


Tags: ,


Both comments and pings are currently closed.


content