της Γεωργίας Πετράκη.
Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης
Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:
Λαχανικά:
άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, ραδίκι, σέσκουλα, σπανάκι
Φρούτα: γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, ξυνόμηλα, πορτοκάλια
Πηγή: flashnews