Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Τρώω εποχιακά, τον Ιανουάριο


της Γεωργίας Πετράκη.

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης

Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:

Λαχανικά:
άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, ραδίκι, σέσκουλα, σπανάκι

Φρούτα: γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, ξυνόμηλα, πορτοκάλια

 

Πηγή: flashnews



content