Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Τρώω εποχιακά, τον Φεβρουάριο


της Γεωργία Σπ. Πετράκη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης.

Έτσι τον μήνα Φλεβάρη καταναλώνουμε:

Λαχανικά:

άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, πατζάρια, ραδίκι, ραπανάκι, ρόκα, σέλινο, σέσκουλο,σπανάκι

Φρούτα: ακτινίδια, γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, λεμόνια, ξυνόμηλα, πορτοκάλια

Και μην ξεχνάτε! Επιμένουμε εποχιακά! Επιμένουμε τοπικά!


Tags: ,


Both comments and pings are currently closed.


content