Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Τρώω εποχιακά, τον Μάρτιο


της Γεωργία Σπ. Πετράκη, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο

Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης.

Έτσι τον μήνα Μάρτιο καταναλώνουμε:

Λαχανικά: Αγκινάρες, άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κουκιά, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, πράσο, πατζάρια, ραδίκι, ραπανάκι, ρόκα, σαλάτα σγουρή, σέλινο, σέσκουλο,σπανάκι, σπαράγγια.

Φρούτα: ακτινίδια, γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, λεμόνια, ξυνόμηλα, πορτοκάλια

Και μην ξεχνάτε! Επιμένουμε εποχιακά! Επιμένουμε τοπικά!

Πηγή: Flashnews


Tags: , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content