Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Κέικ Σταφίδας


Υλικά

6 αυγά
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 και 1/2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι γλυκού μπέϊκιν
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 κουταλάκια κανελλογαρύφαλα ξύσμα πορτοκαλιού
ksp_028

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τ’ αυγά, προσθέτουμε το λάδι λίγο – λίγο, το μπέικιν, το αλεύρι, τις σταφίδες, τα κανελλογαρύφαλλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και το γάλα. Χτυπάμε λίγο ακόμα. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα μέχρι τη μέση της φόρμας και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20′

Πηγή: Γραφείο Ενημέρωσης και Προβολής Γεωργικών Προϊόντων, Περιφέρειας Κρήτης


Tags: , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content