Get Adobe Flash player
menu
Cretan Quality Label Cretan Quality Label
menu
 
 
content

Ημερίδα παρουσίασης “Σηματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας” της Περιφέρειας Κρήτης 19/6 στο Σπίτι του Πολιτισμού


Η Περιφέρεια Κρήτης σας προσκαλεί την Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 5:30 το απόγευμα στην  παρουσίαση του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης για την πιστοποίηση με το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την διαδικασία της πιστοποίησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

cretan cuisine

 

 

Ρέθυμνο 19/06/2012, Ώρα 17:30

Σπίτι του Πολιτισμού, Ρέθυμνο

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ

ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:30 : Προσέλευση

Έναρξη:

Χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, κα Λιονή Μαίρη

18:00: Εισήγηση: Στρατηγικός Σχεδιασμός της Περιφέρειας (Κρητική Κουζίνα και Σήμα Ποιότητας)

Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Κοινωνικής Πολιτικής

18:30: Εισήγηση: Προδιαγραφές και διαδικασίες πιστοποίησης του Σήματος Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης

Χηνιάδης Φαίδων, Υπεύθυνος Πιστοποίησης «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας»

19: 00: Εισήγηση: Τα οφέλη της πιστοποίησης και το πρόγραμμα προβολής από την Περιφέρεια Κρήτης

Σταυρουλάκη Ασπασία, Υπεύθυνη Προβολής «Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας»

19:30 : Πλεονεκτήματα απ’ την χρήση του παρθένου ελαιολάδου στο τηγάνισμα και πρακτικές για την επιτυχημένη χρήση του στην φριτέζα.

Σεφ Γιάννης Τσιβουράκης, Μέλος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης

20:00: Ερωτήσεις – Συζήτηση

20:30 Κλείσιμο εκδήλωσης και παραλαβή αιτήσεων Πιστοποίησης για το «Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας» της Περιφέρειας Κρήτης

 

Το Σπίτι του Πολιτισμού θα το βρείτε ΕΔΩ


Tags: , , , , ,


Both comments and pings are currently closed.


content